Drags Imun (Sárkányvér) koncentrátum- kozmetikum, 30 ml

8.900 Ft

A dél-amerikai Sangre de Drago (Amazónia) fából származó,  tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény, amelyet  az őslakosok „Sárkányvér” névvel  is illetnek.

Kivételes hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében, támogatja az immunrendszer működését.

2 készleten

Drags Imun koncentrátum- Energy termék antioxidációs tulajdonságokkal

Drags Imun (Sárkányvér) koncentrátum -Bőrkondícionáló- Kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében.

A dél-amerikai Sangre de Drago (Amazónia) fából származó,  tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény, amelyet  az őslakosok „Sárkányvér” névvel  is illetnek. A Drags Imun koncentrátum kivételes hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében, támogatja az immunrendszer működését.

Összetevők:

Drags Imun (Sárkányvér) – tiszta koncentrátum; 30 ml-es csepp

A dél-amerikai fa sűrű nedvéből készült Drags Imun (Sárkányvér) koncentrátum 90 százalékban erős antioxidánsokat tartalmaz: az egyik legkiválóbb immunerősítő, erős baktérium-, vírus- és gombaölő hatással bír. Gyógyítja a légúti megbetegedéseket, sebeket, gyulladásokat, tonizál és afrodiziákumként is hat.

Mi a sárkányvér?

A Sangre de Drago (Croton lechleri) egy Amazóniában honos fa, magyar neve nincs, tükörfordításban sárkányvér. A fa nedve, gyantája sötétvörös latex anyag, Közép- és Dél-Amerika lakói hagyományosan sebgyógyításra, gyulladások kezelésére használták. A modern vizsgálatok megállapították, a sárkányvér több mint 90 százalékban tartalmaz antioxidánsként működő anyagokat.

Drags Imun  Koncentrátum a megelőzésben: 

A gyantából készült kivonat erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően segít megelőzni:

 • szív- és érrendszeri megbetegedéseket;
 • daganatos megbetegedéseket és
 • erősíti az immunrendszert;

A Drags Imun Koncetrátum hatásai:

 • csökkenti a vérzést;
 • fertőtleníti a sebeket;
 • segíti a sebek, hegek gyógyulását;
 • támogatja a bőr újra képződését pl.égési sérülések esetében;
 • gyógyítja a herpeszt;
 • tonizáló hatású
 • támogatja a szervezet immunitását és védekezőképességét;
 • hatékony gyulladások esetén, mint afták, fekélyek, szájüregi gyulladások;
 • jótékonyan hat A és B típusú hepatitisz esetén.

Alkalmazása rendkívül egyszerű és kellemes, enyhébb esetekben egyes problémák házilag is megoldhatók. Adunk ehhez néhány tippet:

Vérzéscsillapítás kisebb sérülés, vágás esetén:

Sebösszehúzó és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a DRAGS IMUN remekül alkalmazható sérülés, horzsolás, különböző sebek kezelésére. Friss vágás (például konyhai baleset) esetén cseppentse közvetlenül a sebre. Várjon egy kicsit, majd szükség esetén ismételje meg. Ha elállt a vérzés, akkor kösse be a sebet. Horzsolásnál vagy akár mélyebb sebnél ecsetelje a sebet és környékét napi 2-3 alkalommal a teljes gyógyulásig. A borotválkozás során keletkezett sebek vérzéscsillapítására is használhatjuk.

Fekélyes, tályogos sebek kezelése:

Gennyes vagy nedvedző sebek kezelése esetén közvetlenül a sebre csepegtesse, majd tegyen rá steril kötést. Gyakran, legalább naponta 2-szer kösse át a sebet. Minden kötözéskor DRAGS IMUN-os ecsetelővel tisztítsa meg a sebet, majd ismét csepegtessen bele, és sterilen kösse be újra. Ha a probléma nem enyhül, forduljon orvoshoz.

Herpesz:

A herpeszvírus fertőzések gócai legtöbbször az ajkakon, az orrnyílás környékén vannak, de övsömör formájában a mellkason vagy a hason is jelentkezhetnek. Ajakherpesz esetén a Drags Imunt  helyileg alkalmazzuk, kiegészítve a Grepofit kapszula szedésével.

Készítsünk belőle krémet!

Könnyen krémes állagúvá alakíthatjuk át a folyadékot a következő módon. Tegyen pár cseppet egy sima és tiszta bőrfelületre, például megfelel erre a célra az alkar csukló feletti része, a tenyér oldalán. Mielőtt szétfolyna, kezdje el dörzsölni a mutatóujjával, mintha szét akarná maszatolni. Az alkarhoz képest vízszintesen tartsa az ujját, hogy minél nagyobb felületen tudjon dörzsölni. Amikor már úgy látja, hogy eltűntek a cseppek, és a bőrön csak egy viaszos felület maradt, akkor a hüvelykujja körömhátával kotorja, szedje össze a bőrén szétterült, most már krém állagú Drags Imunt. Tejeskávé színű krémet kap, amit herpeszre, gyulladt pattanásra, rovarcsípésre is kenhet.

Problémás bőr kezelése

Gyulladt, pattanásos bőr kezelésére, de akár a szeborreás bőrfelületekre használhatja lemosóként úgy, hogy készítsen belőle oldatot. Tisztítás után készítsen a Drags Imunból krémet, és vékonyan kenje be vele a problémás bőrt. A hajas fejbőr kezelésére tegyen a samponjába alkalmanként 10 cseppet.

Figyelmeztetés, ellenjavallat:

A Drags Imun koncentrátum kiváló gyulladáscsökkentő, vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságokkal bíró gyógyhatású készítmény, alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa tanácsát. A készítmény külsőleg használható!

 

Próbálja ki hasonló termékünket: Drags Imun (Sárkányvér) szappan

Prbálja ki egyéb termékeinket!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop